suomi_finland_100

Made by Finland -kampanja SuomiAreenassa

Suomalaisen Työn Liiton väki ja ympäri Suomen tutuksi tullut kontti ovat SuomiAreenassa Porin Kansalaistorilla koko viikon 10.–14.7. Made by Finland -teemalla ja seuraavissa tilaisuuksissa:

Torivartti päälavalla: Miss Suomi menee? -etkot

MTV:n päälava, ke 12.7.2017 klo 14–14:20

Maikkarin päälavalla Torivartissa raotamme hieman tulevaa avaamalla torstain tilaisuuttamme ja sen tärkeitä teemoja kuulijoille. Mistä ihmeestä on kyse, kun luvassa on Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee? Mitä tapahtuma oikein sisältää, liittyykö se missikisoihin vai onko sittenkin kyse muotinäytöksestä? Salaisuuden verhoa suomalaisesta työelämästä, osaamisesta ja siitä, miss Suomi menee, raottavat Teresa Kemppi-Vasama ja Mikael Jungner. Haastattelijana toimittaja Rita Strömmer.

Suomalaisen työn catwalk: Miss Suomi menee?

Antinkatu 5, to 13.7.2017 klo 13:30–14:45

Made by Finland – suomalainen työ esittäytyy Antinkatu 5:ssä! Tule näkemään ja kuulemaan, miten suomalainen työ menestyy seuraavat sata vuotta! Catwalkille astuu monia tuttuja, asiantuntijoita ja yritysten edustajia, kuten Merja Fischer (Staria Oyj), Mervi Ahlroth (Kaunialan Sairaala Oy), Antti Koivula (Työterveyslaitos), Minna Metsälä (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva), Jyrki Niinistö (Evondos Oy), Esko Sillanpää (Merikratos Oy), Ritva Ulander (Autismisäätiö), Annika Grahn (Suomen Komediateatteri), Teresa Kemppi-Vasama (Kemppi Oy) ja Petri Peltonen (TEM). Tilaisuuden juontaa viihteen monitaituri Joonas Nordman.

Suomalaisen Työn Liitto, Työelämä 2020-hanke, Työterveyslaitos ja Tekes jalkauttavat suomalaisen työn sen eri muodoissa catwalkin parrasvaloihin tule katsomaan miten se tapahtuu! Keskustelua voi seurata ja siihen osallistua somessa aihetunnisteella #MissSuomiMenee ja #suomiareena.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Porissa!