Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät järjestetään lokakuussa 2017. Tervetuloa meille -viikon aikana yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, miten seuraavaa sadan vuoden tarinaa oikein rakennetaan. Avoimiin oviin voivat osallistua kaikki yritykset Suomessa.

Tapahtumat

Tervetuloa meille -viikko toimii avaimena oman alueen tulevaisuuden näkymiin eri puolilla Suomea. Tapahtumien avulla osallistujat saavat uusia kokemuksia suomalaisesta osaamisesta ja mahdollisuuden tutustua eri aloihin. Katso alla olevasta listasta tai suoraan kartalta oman alueesi avoimet ovet!

Suomen kauneimman työhuoneen avoimet ovet Porissa!
09.10.2017 00:00
Itäpuisto, Pori, Suomi

Tervetuloa tutustumaan "Suomen kauneimmalle" työhuoneelle!

Olli Johan Lindroosin sormukset ovat jälleen valittu Suomen kauneimmiksi vihkisormuksiksi, kansan nettiäänestyksen perusteella.

E. Lindroos Oy:n avoimien ovien aikaan näet miten suomen kauneimmat vihkisormukset, kulta-, hopea- ja timanttikorut valmistuvat käsin tehdyn luonnoksen, 3D-printterin, perinteisen käsityön ja uuden teknologian harmonisessa sovussa valmiiksi mestariteokseksi. Miten käytämme uutta ja vanhaa teknologiaa vierekkäin, saavuttaaksemme vain parhaan ja kauneimman lopputuloksen.

Tehdasvierailut järjestetään 9.-11.10.2017
Ohjattu kierros 3 kertaa päivässä, klo 09:00, 11:00 ja 16:00, kierros kestää noin 30 min.

Kultasepänliike E.Lindroos Oy
Lue lisää tapahtumasta »
More Joy Oy – enemmän iloa arkeen tekstiileillä!
09.10.2017 00:00
Raittilantie, Parkano, Suomi

More Joy yritys on perustettu 20 vuotta sitten kaikille tutulla nimellä Kuitukuu, ja juhlimme syntymäpäiviä koko viikon tehdasta ja yritystä esitellen. Tehtaalla kahvitarjoilua, kivoja OUTLET-ostoksia ja protomalleja, joita ei ole muualla.

More Joy Oy
Lue lisää tapahtumasta »
Tervetuloa Havin kynttilätehtaalle!
09.10.2017 10:00
Kynttilätie 6, Riihimäki, Suomi

Havin kynttilöitä on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1829. Kun talvisota alkoi, Havin joutui evakuoimaan laitoksensa Viipurista Riihimäelle, missä Havin kynttilät valmistetaan tänäkin päivänä.

Syksyllä 2017 haluamme kutsua sinut vierailemaan Havin tehtaalle ja tutustumaan kotimaiseen kynttilätuotantoon sekä näkemään miten seuraavan sadan vuoden tarinaa rakennetaan.

Tervetuloa Havin kynttilätehtaalle, Riihimäelle!
9.-13.10.2017

Havi
Lue lisää tapahtumasta »
Lasi- ja korusepän paja
09.10.2017 12:00
Pietari Lyötintie 145b, Iitti, Suomi

Lasi- ja korusepän pajalla pääsee tutustumaan taidekäsityöläisen arkeen ja työhön. Työnäytöksiä ja erilaisten tekniikoiden esittelyä. Pajalla myös mahdollisuus tehdä ostoksia käteisellä.

Paja avoinna 9.-15.10. klo 12-18

Lasipaja Marjut Kalin
Lue lisää tapahtumasta »
Taistelemme parhaiden makujen puolesta!
10.10.2017 00:00
Eurajoentie 10, Rauma, Suomi

Tervetuloa Rauman Lappiin tutustumaan yritykseemme ja tuotantoomme tiistaina 10.10.2017. Vierailu alkaa yritysesittelyllä, jossa puhujana toimii Fredman Operations Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Clas Fredman. Paikalla on myös kahvitarjoilu. Yritysesittelyn jälkeen tehdään tutustumiskierros tuotannossa – nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään, kuinka esimerkiksi suomalainen leivinpaperi valmistuu! Huomaathan, että mukaan pääsee vain ilmoittautumalla etukäteen.

Ilmoittautumiset joko sähköpostilla niina.aaltonen@fredmangroup.com tai puhelimitse 050 350 6455. Kierroksia järjestämme kolme: klo 10.00, 12.00 ja 14.00, joten ilmoitathan samalla mihin ryhmään olet tulossa.

Ilmoittaudu mukaan ja tule näkemään ja kuulemaan lisää mm. seuraavista aiheista:

Perheyrittäjyys: Fredman Operations Oy on suomalainen perheyritys, jota johdetaan jo toisessa polvessa ja jossa kvartaali tarkoittaa 25 vuotta. Viime vuoteen asti meidät tunnettiin Eskimona. Fredman taistelee parhaiden makujen puolesta ja tavoittelee täydellistä keittiötä. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

Vastuullisuus: Olemme tehneet kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen ja toimimme pitkäjänteisesti kestävän kehityksen eteen. Olemme jo nyt energiankäytön ja kierrätyksen suhteen edelläkävijöitä. Perheyrityksenä pitkäntähtäimen tavoitteiden asettaminen on meille ominaista - tämän hetkinen strategiamme tähtää vuoteen 2040 ja haluamme kyetä tarjoamaan työtä myös seuraaville sukupolville. Edistämme työssämme kestävää kehitystä ja huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun. Kunnioitamme toiminnassamme kansainvälisiä BSCI- yritysvastuun toimintaperiaatteita (Business Social Compliance Initiative) ja tehtaamme Rauman Lapissa toimii esimerkkinä ympäristöä kunnioittavana tuotantolaitoksena. Olemme onnistuneet alentamaan hiilidioksidipäästöjämme viimeisten seitsemän vuoden aikana yli 30 prosenttia ja kierrätämme yli 95% tuotannosta syntyvästä jätteestä. Olemme myös saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Tuotteillemme ja toiminnallemme on myönnetty lukuisia eri sertifikaatteja.

Oma tuotanto: Erityisen ylpeitä olemme omasta tuotannosta. Työllistämme tällä hetkellä n. 80 henkilöä. Valmistamme asiakkaillemme elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita. Alan parhaita tuotteita parhaiden makujen synnyttämiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus ja erinomainen toimitusvarmuus. Vastaamme myös Fredman-konsernin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten Eskimo Elmu®-kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita-kuituliinaa ja Comple-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin Professional Food Contact. Arkeemme kuuluvat tuotannon ja logistiikan lisäksi niin tuotteidemme elintarvikekelpoisuuden varmistaminen, laadun ylläpitäminen kuin vastuullisuuskysymyksetkin. Olemme kiinnostuneita uusista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Inspiroidumme, kun saamme luoda räätälöityjä ratkaisuja, esimerkiksi täysin biohajoavia kartonkisia salaattirasioita, asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi.

Erinomainen toimitusvarmuus ja terve, satakuntalainen ammattiylpeys; niistä haluamme olla tunnettuja vastakin!

Fredman Operations Oy
Lue lisää tapahtumasta »
Tuu meille – miekin tuun!
10.10.2017 10:00
Aspitie 15, Joensuu, Suomi

Tervetuloa tutustumaan KuntoKievariin, päivätoimintakeskukseemme! Tapahtumassa kahvitarjoilu, toiminnan ja itsetehtyjen tuotteiden esittelyä sekä iloisten ihmisten kohtaamista!

Pohjois-Karjalan Mielenterveydentuki ry
Lue lisää tapahtumasta »
Snäpistä videohaastatteluun – Tutustu RecRightiin ja Barona Techiin
11.10.2017 09:00
Barona, Töölönlahdenkatu, Helsinki, Finland

Videohaastis ei juuri snäppäämisestä eroa. Joanna Purosto kertoo parhaat vinkit videohaastattelussa onnistumiseen. Hän myös esittelee Recrightin (recright.com) ja Barona Technologiesin palvelukehitysarkea.

RecRight / Barona Technologies
Lue lisää tapahtumasta »
Avoimet ovet Työterveyslaitoksessa
11.10.2017 13:00
Topeliuksenkatu 41 b, Helsinki, Suomi

Ohjelmassa mm.
• tietoiskuja (katsottavissa myös verkon kautta)
• laboratoriokäyntejä
• mahdollisuus tavata asiantuntijoita
• kahvia
• muuta mukavaa

Työterveyslaitos
Lue lisää tapahtumasta »
Avoimet ovet Kaunialassa 12.-14.10.2017
12.10.2017 12:00
Kylpyläntie 19, Kauniainen, Suomi

Ohjelmassa:

To 12.10. teknologiapäivä klo 12–17.45
12.00 Seniorit surffaa: neuvontaa puhelimen, tabletin ja kannettavan tietokoneen käytössä. Pelaa muistipelejä ja tutustu KotiKaunialan toimintaan.
17.15 Kauniaisten musiikkiopiston juhlakonsertti

Pe 13.10. tanssin päivä klo 13–15
Keskuspuiston tanssiopiskelijat tanssittavat. Monikulttuurisuutta ja tanssia.

La 14.10. asiantuntijapäivä klo 11–14
Taikuri viihdyttää yleisöä.
12.00 Kaunialan sairaalan johtava ylilääkäri Reino Pöyhiä kertoo saattohoidosta.
Asukkaat esittävät ohjelmaa.
Tuntematon hevonen -lyhytelokuva.

Kaunialan Sairaala Oy
Lue lisää tapahtumasta »
Merikartano-konsertti – Harpuin, huiluin, psalttarein
12.10.2017 14:00
Tyrskyvuori 6, 02320 Espoo, Suomi

Palvelutalo Merikartanon avoimet ovet -tapahtumassa sopraano Anneliina Koskinen yhdistää ihmisäänen kauneuteen lisäsävyjä vanhoista soittimista.

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys ry
Lue lisää tapahtumasta »
Näin kehitetään rekrytoitumisratkaisua työntekijöiden tarpeisiin
13.10.2017 09:00
Barona, Tölöviksgatan, Helsinki, Finland

Teemu Toppola kertoo, mikä Jelpp on ja miten palvelua suunnitellaan, kehitetään ja pyöritetään. Jelpp pähkinänkuoressa: ympäristö sekä työuran pitkäjänteiseen rakentamiseen työntekijöille että loistavan hakijakokemuksen tuottamiseen työnantajille ja rekrytoijille.

Jelpp / Barona Technologies
Lue lisää tapahtumasta »
Tule tutustumaan vedenkäsittelyyn
13.10.2017 10:00
Moreenikatu 2 b, Mäntsälä, Suomi

Tiedätkö millaista vettä juot nyt ja tulevaisuudessa? Entä millaista vettä teollisuuden prosessit vaativat? Tule katsomaan kuinka teemme puhdasta vettä nykyaikaisilla vedenkäsittelylaitteistoillamme ja mitä pystymme vedestä määrittämään vesikemian ja molekyylimikrobiologian laboratorioissamme!

Ovemme ovat avoinna 13.10. klo 10-16. Tarjolla kahvia ja pientä naposteltavaa. Tervetuloa!

Teollisuuden Vesi Oy
Lue lisää tapahtumasta »
Oletko koskaan ollut muovitehtaassa?
13.10.2017 12:00
Venteläntie 12, 08500 Lohja, Suomi

Tule tutustumaan, miten valmistuvat Plastexin legendaariset kastelukannut, vesiastiat ja bensakanisterit! Pidämme kaikille avoimet ovet klo 12-18, lisäksi tehtaanmyymälämme on auki. Nähtävillä Plastexin historiaa sekä uuden puhallusmuovikoneen vihkiäiset. Tervetuloa!

Osoite: Venteläntie 12, 08500 Lohja.

Oy Plastex Ab
Lue lisää tapahtumasta »

Selaa tapahtumia