suomi_finland_100

Made by Finland – Työn tulevaisuus kaakkoissuomalaisin silmin 21.8.2017

Mitä Kaakkois-Suomessa osataan paremmin kuin missään muualla? Mitä työpaikoilla voisi tehdä vielä paremmin tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi? Tervetuloa Made by Finland -seminaariin kuulemaan kaakkoissuomalaisen elinkeinoelämän vahvuuksista ja työn tulevaisuudesta.

Aika: 21.8.2017 klo 13:00-17:00
Paikka: Ravintola Koskelassa (Koskelankuja 1, Kuusankoski)

Iltapäivän aloittaa työministeri Jari Lindström: mikä on ministerin resepti oman maakuntansa menestykseen?

Ministerin puheenvuoron jälkeen kuullaan hienoja paikallisia yritystarinoita. Mukana ovat mm. Klikinsäästäjä ja Dust Control Systems Oy.

Ohjelmassa on myös liike-elämän asiantuntija ja moniosaaja André Noël Chakerin innostava esitys suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdista.

Tilaisuuden päättää ohjattu kierros UPM:n tehdasalueella. Järjestämme bussikuljetuksen seminaaripaikalta tehtaalle ja takaisin.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kaakkoissuomalaisesta työelämästä kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestämisestä vastaa Työelämä 2020 -hanke. Ilmoittaudu 10.8. mennessä Työelämä 2020 -hankkeen sivujen kautta.

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.

Tervetuloa mukaan!