suomi_finland_100

Made by Finland: Rohkea ja luova Keski-Suomi -seminaari 15.11.2017

Työn murros haastaa sekä yksilöitä että organisaatioita uudistumaan. Menestyminen muuttuvassa toimintaympäristössä vaatii ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja jatkuvaa oppimista.

Aika: Ke 15.11.klo 13-17
Paikka: Valmet Technologies Oy, Rautpohjankatu 3, Jyväskylä

Millaisia edelläkävijöitä Keski-Suomesta löytyy? Tule kuulemaan Made by Finland – Rohkea ja luova Keski-Suomi -seminaariin miten organisaatioon rakennetaan oppiva ja uudistuva toimintakulttuuri ja miksi on tärkeää ruokkia luovaa mieltä. Seminaari järjestetään keskiviikkona 15.11.2017 klo 13-17 Valmet Technologies Oy: n tiloissa Jyväskylän Rautpohjassa.

Seminaarissa keskisuomalaiset luovan alan yrittäjät kohtaavat perinteisten toimialojen menestyjiä. Mukana ovat mm. Gofore, Silenta ja Valmet Technologies Oy. Innostavana keynotepuhujana on yrityskonsultti Petri Rajaniemi. Osallistujille tapahtuma tarjoaa vanhojen toimintamallien purkamista, luovan ajattelun herättelyä ja rohkeutta uudistua.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen: http://tyoelama2020.fi/ajankohtaista/kampanjat/made_by_finland/rohkea_ja_luova_keski-suomi

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.11. Mukaan mahtuu 90 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tervetuloa!