Yksi ajatus voi muuttaa koko kansakuntaa. Ja Anna-Maija Raesteella oli ajatus.

Anna-Maijan ajatuksena oli parantaa suomalaisten suunterveyttä yhdistämällä yksittäin siellä täällä toimivat hammaslääkärit ja heidän osaamisensa yhden yhteisvastaanoton alle. Näin emme olisi enää yhden hammaslääkärin tiedon ja taidon varassa, vaan meitä hoitavan hammaslääkärin tukena olisivat koko vastaanoton hammaslääkäriyhteisö ja erikoisalojen ammattilaiset. Yhteisvastaanotot edistäisivät myös alan uusimman teknologian hyödyntämistä yhä useampien suomalaisten hoidossa.

Tuo ajatus toteutui vuonna 1982, kun Anna-Maija yhdessä Eero Kilpeläisen kanssa perusti yhteisvastaanoton Helsingin Erottajalle, jossa Oral Hammaslääkärit Oyj:n Erottajan hammaslääkäriasema toimii tänäkin päivänä.

Yhä 35 vuotta myöhemmin Oral toimii samoista lähtökohdista. Olemme perustaneet uusia hammaslääkäriasemia, tuoneet taitavia hammashoidon ammattilaisia yhteen ja panostaneet alan uusimpaan teknologiaan pystyäksemme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista hoitoa ympäri Suomen.

Emme ole unohtaneet Anna-Maijan ajatusta. Sydämenasianamme on edelleen parantaa suomalaisten suunterveyttä. Siksi emme tyydy vain paikkaamaan tai korjaamaan suusi ongelmia. Haluamme, että saat pitää omat hampaasi läpi elämän. Sen takia panostamme ennaltaehkäisevään hammashoitoon, kuten kotihoidon ohjeistamiseen, säännöllisiin hammastarkastuksiin ja iensairauksien varhaiseen havaitsemiseen.

Teemme työtä sen eteen, että tulevaisuudessa suomalaisten suunterveys on maailman huippuluokkaa.

Me Oral Hammaslääkärit

  • Palvelemme sinua kaikissa suunterveyden tarpeissasi yli 60 toimipisteessä ja yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen.
  • Työllistämme yli 1300 hammasterveyden ammattilaista.
  • Maksamme kaikki veromme, sosiaaliturvamaksumme ja henkilövakuutuksemme Suomeen.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava yli 50 %.