Suomalaiset rakastavat kotona olemista ja siellähän se ihmisten arki on – kotona. Topi-Keittiöiden kalusteet ovat nähneet vuosien varrella niin äitien pullataikinat kuin isien tekemät lohisopat. Nuoriso kokkaa pitsaa ja lapset tiskaa, niin että vesi roiskuu. Eteisen vaatekomerossa ulkovaatteet pysyvät järjestyksessä ja kodinhoitohuoneessa pyykkikaappi odottaa tyhjentäjäänsä. Topi-Keittiöt on lähellä ihmisten arkea, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä.

Topi-Keittiöt kalustaa suomalaisia koteja usean sadan asunnon kerrostaloista aina kesämökkeihin asti. Topin kalusteet ovat olleet elämässäsi sellaisissakin paikoissa, joita ei edes välttämättä huomaa; päiväkodissa, työpaikan kahvihuoneessa tai vanhainkodissa. Kaappeihin on säilötty tuhansia lautaisia, jauhopusseja ja kauhoja. Laatikostot ovat nähneet haarukat, veitset, lusikat ja jopa saunan polttopuut. Kalusteiden tie alkaa asiakkaan unelmista, jotka piirtyvät suunnittelijan tietokoneen näytöllä ja suunnitelmat heräävät henkiin Kalajoen tehtaan tuotantolinjalla, missä Topin kalusteet on valmistettu jo lähes 80 vuotta.

Sinä toteutat kotisi sellaisena kuin haluat – pala palalta teet kodistasi oman linnasi. Me Topi-Keittiöillä haluamme tarjota sinulle persoonallisia ratkaisuja ja kuljemme vierelläsi aina suunnittelusta asennukseen asti. Kun on valmista, voit katsoa kotiasi ylpeänä ja todeta, että olet tehnyt hyvän valinnan – kotimaiset kalusteet säilyttävät arvonsa pitkään ja tukevat suomalaista hyvinvointia vielä seuraavat sata vuotta.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava yli 50 %.

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja muotoiluun on investoitu. Tuote voi olla valmistettu Suomessa tai ulkomailla.