Me Oraksella olemme ottaneet asiaksemme helpottaa ihmisten arkea. Suunnittelemme tuotteita, jotka parantavat elämänlaatua kotona ja julkisissa tiloissa. Suunnittelemme tuotteemme niin, että ne toimivat ympäristöystävällisesti ja luotettavasti koko pitkän elinkaarensa ajan. Ne kestävät aikaa sekä muotoilultaan että ominaisuuksiltaan.

Erkki Paasikivi perusti Oraksen Raumalla 8. toukokuuta vuonna 1945. Perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oras toi ensimmäiset kosketusvapaat hanat markkinoille jo 1990-luvulla.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Suomessa Raumalla ja sen neljä tehdasta sijaitsevat Raumalla,  Burglengenfeldissa Saksassa, Kralovicessa Tšekissä sekä Olesnossa Puolassa. Oras Group työllistää noin 1400 henkilöä kahdessakymmenessä maassa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

“Me teemme elämisestä parempaa” on Oraksen brändilupaus, jonka lunastamme sitoutumalla saumattomasti viiteen brändiämme ohjaavaan tekijään: laatuun, ajanmukaisuuteen, kumppanuuteen, helppouteen ja hyvinvointiin.

Kuuntele maajohtaja Marko Sundholmin haastattelu Radio Novalla.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava yli 50 %.