Me palmialaiset teemme todellista arjen palvelutyötä, ihmiseltä ihmiselle. Asiakkaamme kohtaa työmme jäljen arjessa: työmatkoilla ja -paikoilla, lounasravintoloissa, katukuvassa ja vapaa-ajalla. Teemme työmme usein näkymättömissä, mutta jätämme jäljen.

Päivittäin noin satatuhatta työ- ja vapaa-ajan matkustajaa kohtaa meidät siistimässä ympäristöä ja turvaamassa liikkumisen. Huolehdimme metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvonnassa sekä asemien ja metron siivouksesta.

Lukemattomien kiinteistöjen ja toimitilojen käyttäjät näkevät toimitilahuoltajien ja kiinteistönhoitajien kätten jäljen. Vastaamme yli miljoonan neliön huollosta, siivouksesta ja vartioinnista päivittäin.

Lapset noin 180 koulussa ja päiväkodissa kohtaavat palmialaisia työssään: siivoamassa, huoltamassa, järjestämässä, auttamassa, katsomassa tilojen ja asiakkaiden arjen toimivuuden perään.

Tuhannet arjen ahertajat lounastavat ravintoloissamme päivittäin, kuninkaalliset ja muut valtiovieraat satunnaisemmin. Meillä on ravintola Helsingin kaupungintalossa ja 26 muussa paikassa.

Työtä, joka näkyy ja tuntuu

Palmian kädenjälki on pienimmillään työntekijän puumerkki, jonka hän jättää jälkeensä hyvin tehdyn työn päätteeksi. Suuremmassa kuvassa se puhuu Palmian tavoitteesta: haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Huolehdimme asiakkaidemme arjen sujuvuudesta ja tukipalveluista, jotta he voi keskittyä omaan ydintoimintaansa. Jäljen jättäminen kertoo myös hyvän tekemisestä: olemme merkittävä kotimainen työllistäjä ja tuemme suomalaista hyvinvointia, monikulttuurisuutta unohtamatta.

Tekemisen keskiössä on asiakas ja palvelu. 1500 palmialaista, 29 eri kansallisuutta, tekee töitä ”hands on” – työtä pelkäämättä. Olemme nykyajan käsityöläisiä. Näillä perinteillä toimimme nykyaikaisena, kehittyvänä ja asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava yli 50 %.