Huippuosaaminen syntyy ihmisistä. Se on yksilön lujaa tahtoa kehittyä maailman parhaaksi omalla alallaan.

Hitsauksen huippuosaaminen näkyy turvallisissa ja korkealaatuisissa autoissa ja junissa, rakennuksissa, silloissa, laivoissa ja kaasuputkissa. Huippuhitsaaja tietää, miten haastavimmatkin suunnitelmat toteutetaan kestävällä tavalla. Omistautunut hitsauksen tuotantopäällikkö tuntee jokaisen hitsin riippumatta siitä, missä päin maailmaa ja millä ne on hitsattu ja mikä tuote niistä on syntynyt. Osaava hitsauskoneen suunnittelija helpottaa hitsausta todellisiin käyttötilanteisiin perustuvalla tuotemuotoilulla.

Huippuosaajat erottuvat muista kyvyllään hyödyntää tietoa. Kemppi on hitsaustietämyksen parantamiseen keskittynyt kaarihitsauksen edelläkävijä. Uudistamme suomalaisella osaamisella koko toimialan logiikkaa. Neljäkymmentä vuotta sitten kehittämämme invertteritekniikka on tänä päivänä maailman yleisin virtalähdeteknologia. Vuonna 1993 siirryimme ensimmäisenä maailmassa analogisesta digitaaliseen hitsaustekniikkaan, jonka jälkeen olemme mullistaneet hitsauksen laadunhallinnan universaalilla pilvipalveluohjelmistolla. Puoli vuotta sitten esittelimme teollisen internetin mahdollisuuksia hyödyntävän MIG-hitsaussysteemin.

Juuriltaan suomalainen Kempin perheyhtiö toimii nyt 17 maassa ja vie suomalaista osaamista yli 70 maahan. Haluamme mahdollistaa turvallisen infrastruktuurin rakentumisen ympäri maailman. Oma valmistuksemme Suomessa on tae Kempin laadusta. Meille tuotannon ja tuotekehityksen läheisyys mahdollistaa joustavimmat toimintatavat ja aktiivisen vuoropuhelun. Suomalainen työ on meille kilpailukykyä, ei kuluerä.

Myös Kempin liiketoiminta alkaa ihmisten tarpeista, toiveista ja haasteista. Uskomme ihmislähtöiseen tuotesuunnitteluun, jossa jokaiseen hitsaustarpeeseen löytyy laadukas ja helppokäyttöinen ratkaisu. Täten rakennamme hitsauksen seuraavaa sataa vuotta, kyseenalaistaen nykyiset tavat ja kokeillen uuttaa ja tuntematonta.