Suomessa kasvaa huippujengiä, jotka ovat rohkeita unelmissaan. MPY Palvelut rakentaa tulevaisuuden ICT-palveluja maailman parhaille osaajille, työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Kun dataohjaukseen panostava, kotimainen meijeriosaaja Osuuskunta Maitomaa etsi ICT-kumppania, pidettiin kotimaisuutta erittäin tärkeänä kriteerinä. MPY Palvelut on suunnitellut ja toteuttanut sekä Maitomaan virtuaaliverkon että langattoman lähiverkon. MPY huolehtii palvelinten ja laitteiden ylläpidosta, varmistuksesta sekä hallinnasta yhteistyössä Maitomaan huoltohenkilöstön kanssa. Virtuaaliverkon ja langattoman lähiverkon rakentamisen lähtökohtana oli tarve mahdollistaa paikasta riippumattoman työn tekeminen ja työtavan muutos.

”Toimiva ICT on kaiken perusta: se on sekä liiketoimintamme että kilpailukykymme perusta”, toteaa Osuuskunta Maitomaan toimitusjohtaja Mikko Sairanen.

Katsasta Maitomaan videotarinasta, miten digitalisaatio näkyy ja vaikuttaa meijeribisneksessä, ja mikä on kotimaisen osaamisen rooli yrityksen toiminnassa.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava yli 50 %.