Fredman Operations Oy

Tutustumisvierailu 10.10.2017 00:00

Taistelemme parhaiden makujen puolesta!

Tervetuloa Rauman Lappiin tutustumaan yritykseemme ja tuotantoomme tiistaina 10.10.2017. Vierailu alkaa yritysesittelyllä, jossa puhujana toimii Fredman Operations Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Clas Fredman. Paikalla on myös kahvitarjoilu. Yritysesittelyn jälkeen tehdään tutustumiskierros tuotannossa – nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään, kuinka esimerkiksi suomalainen leivinpaperi valmistuu! Huomaathan, että mukaan pääsee vain ilmoittautumalla etukäteen.

Ilmoittautumiset joko sähköpostilla niina.aaltonen@fredmangroup.com tai puhelimitse 050 350 6455. Kierroksia järjestämme kolme: klo 10.00, 12.00 ja 14.00, joten ilmoitathan samalla mihin ryhmään olet tulossa.

Ilmoittaudu mukaan ja tule näkemään ja kuulemaan lisää mm. seuraavista aiheista:

Perheyrittäjyys: Fredman Operations Oy on suomalainen perheyritys, jota johdetaan jo toisessa polvessa ja jossa kvartaali tarkoittaa 25 vuotta. Viime vuoteen asti meidät tunnettiin Eskimona. Fredman taistelee parhaiden makujen puolesta ja tavoittelee täydellistä keittiötä. Toimimme yhdessä laajan ammattilaisverkoston kanssa tehdäksemme keittiöistä älykkäitä, laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia.

Vastuullisuus: Olemme tehneet kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen ja toimimme pitkäjänteisesti kestävän kehityksen eteen. Olemme jo nyt energiankäytön ja kierrätyksen suhteen edelläkävijöitä. Perheyrityksenä pitkäntähtäimen tavoitteiden asettaminen on meille ominaista – tämän hetkinen strategiamme tähtää vuoteen 2040 ja haluamme kyetä tarjoamaan työtä myös seuraaville sukupolville. Edistämme työssämme kestävää kehitystä ja huomioimme toiminnassamme niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun. Kunnioitamme toiminnassamme kansainvälisiä BSCI- yritysvastuun toimintaperiaatteita (Business Social Compliance Initiative) ja tehtaamme Rauman Lapissa toimii esimerkkinä ympäristöä kunnioittavana tuotantolaitoksena. Olemme onnistuneet alentamaan hiilidioksidipäästöjämme viimeisten seitsemän vuoden aikana yli 30 prosenttia ja kierrätämme yli 95% tuotannosta syntyvästä jätteestä. Olemme myös saavuttaneet useiden laatua mittaavien tahojen luottamuksen. Tuotteillemme ja toiminnallemme on myönnetty lukuisia eri sertifikaatteja.

Oma tuotanto: Erityisen ylpeitä olemme omasta tuotannosta. Työllistämme tällä hetkellä n. 80 henkilöä. Valmistamme asiakkaillemme elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia koti- ja ammattikeittiötuotteita. Alan parhaita tuotteita parhaiden makujen synnyttämiseen. Vuosikymmenten kokemukseemme sujuvista tuotanto- ja logistiikkaprosesseista yhdistyvät ketteryys, kekseliäisyys, ylivoimainen asiakaskokemus ja erinomainen toimitusvarmuus. Vastaamme myös Fredman-konsernin omasta tuotannosta, ostoista, laadusta ja logistiikasta. Tuotantomme läpi virtaa vuosittain tuhansia tonneja korkealaatuisia raaka-aineita, joista jalostamme asiakkaidemme arvostamia tuotteita, kuten Eskimo Elmu®-kelmua, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota, Carita-kuituliinaa ja Comple-vuokia. Kaikki tuotteemme täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset, joten tuotelupauksemme kiteytyy sanoihin Professional Food Contact. Arkeemme kuuluvat tuotannon ja logistiikan lisäksi niin tuotteidemme elintarvikekelpoisuuden varmistaminen, laadun ylläpitäminen kuin vastuullisuuskysymyksetkin. Olemme kiinnostuneita uusista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä, joilla voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Inspiroidumme, kun saamme luoda räätälöityjä ratkaisuja, esimerkiksi täysin biohajoavia kartonkisia salaattirasioita, asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi.

Erinomainen toimitusvarmuus ja terve, satakuntalainen ammattiylpeys; niistä haluamme olla tunnettuja vastakin!

Tapahtuma-aika
10.10.2017 00:00
Tapahtumapaikka
Eurajoentie 10, Rauma, Suomi

Selaa tapahtumia