suomi_finland_100

Soft Protector Oy – yli 25 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Vieraita uuden asunnon tupaantuliaisissa. Kalusteet ja kaikki uutta ja ajan trendiin vaaleita sävyjä. Täti kaataa kuopillisen kahvia valkoiselle sohvalle. Parhaat päällä juhlimaan. Tungoksessa ystävä kaataa punaviinilasin päällesi. Juhlat pilalla. Lapset ja koira leikkivät auton takana ja juovat samalla trip-mehua. Tietysti juomaa räiskyy penkille ja iso jälki seurauksena.

Kaikki tuttuja ja jopa jokapäiväisiä tapahtumia, pienemmistä vahingoista puhumattakaan. Kun Reijo 26 vuotta sitten Pariisin huonekalumessuille ensi kerran törmäsi tekstiilien suojaukseen, kesti alle sekunnin: Tämä on tulevaisuuden tuote. Eivät ihmiset pidä siivoamisesta, ja tämähän oikeasti helpottaa puhtaanapitoa. Materiaalit kestävät myös kauemmin eli suojaus on ekologinen teko.

No, olihan siinä monta mutkaa matkassa aluksi. Kukaan ei uskonut näkemäänsä. Kauppiaat pelkäsivät myyvänsä vähemmän sohvia ja kenkiä, jos ne suojattaisiin. Reijo ei kuitenkaan pohjalaisena antanut helposti periksi. Ja muutaman onnellisen sattumankin kautta tuote lähti lentoon. Soft Protector Oy alkoi kasvaa ja Softcare tuotemerkistä tuli pikkuhiljaa tunnettu ja jopa laadun tae.

Siihen ei vähiten syynä ollut eikä ole vieläkään ammattilaiset työntekijät ja motivoitunut jälleenmyyjäverkosto Suomessa ja viennissä. Nyt jopa yli 25 maata on viennin kohteena ja ne sijaitsevat ympäri maailmaa. Vaikka Reijo itse onkin jo ”nuorekas vanhus”, niin nuori ja nuorekkaasti ajatteleva henkilökunta on saanut pidetyksi vauhdin yllä ja nyt yritys on entistäkin kasvuhaluisempi.

Myös tuoterepertuaari on laajentunut. Nyt jo lähes 150 erilaista erikoistuotetta. On kuitenkin asioita tuotekehittelyssämme, joista emme anna periksi. Käytön ehdoton turvallisuus, tuotteiden korkea laatu ja toimivuus sekä tuotteiden luontoystävällisyys.

Lue lisää www.softcare.fi

Tutustu tarkemmin